سس خردل

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس خردل


مواد لازم برای یک پیمانه :

لیمو ترش تازه……………….. ¼ پیمانه
پودر خردل…………………… دو قاشق سوپخوری
خامه………………………… چهار قاشق سوپخوری
نمک…………………………. ¼قاشق چایخوری
فلفل سیاه………………….. نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب لیمو ترش تازه ، پودر خردل ، نمک و فلفل را در ظرف  مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملاً هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر خامه را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. سس خردل را حداکثر ۳ روز در یخچال و ظرف شیشه ای ر بسته می توان نگه داشت.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *