سس گوجه فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس گوجه فرنگی

مواد لازم  :

روغن زیتون………………………… ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی………………….. ۳ قاشق سوپخوری
آب…………………………………. ۱ فنجان
آرد سفید………………………….. ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه…………………… ۰٫۵ فنجان
فلفل……………………………….. به میزان لازم

نمک…………………………………. به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته ، رب گوجه فرنگی و آرد و نمک و فلفل در آن ریخته، هم بزنید تا کمی سرخ شود. سپس یک لیوان آب بریزید و بجوشانید ولی مواظب باشید زیاد غلیظ نشود. همین که باندازه کافی غلیظ شد، نیم استکان آب لیمو ترش تازه بریزید و بردارید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف گوجه فرنگی برای گروه های خونی O و AB بلامانع بوده و مصرف آن برای گروه های خونی B و A مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *