ریبولیتا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
پیاز ریز خرد شده ‏……………………………… ‏۱ عدد متوسط
هویج ریز خرد شده ……………………………..‏ ۳ عدد متوسط
کرفس ریز خرد شده …………………………… ۲ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ………………………………‏ ۲ حبه
روغن زیتون ……………………………………..‏ ¼ پیمانه
کدو خیاری ریز خرد شده ………………………‏ ۱ عدد متوسط
اسفناج ریز خرد شده …………………………. ‏۳ پیمانه
لوبیا سفید آب پز شده ………………………..‏ ۶۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی له شده ………………………….‏ ۶۰۰ گرم
آب مرغ ………………………………………..‏ ۳ پیمانه
نمک و فلفل ………………………………….. به میزان لازم
جعفری ساتوری شده ……………………….. ‏۱ ساقه
نان تست یا باگت بیات خرد ‏شده …………… ‏۲ پیمانه
مواد لازم برای روی سوپ :‏
پستو ………………………………………… به میزان لازم
روغن زیتون ………………………………….. به میزان لازم
پنیر پارمژان رنده شده ………………………. به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎پیاز، کرفس، سیر و هویج خرد شده را داخل روغن زیتون کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی، ‏کدو، اسفناج و ‏جعفری را به آنها افزوده و آب مرغ را روی آنها می‌ریزیم تا سطح سبزیجات را کاملاً بگیرد. سوپ ‏را به مدت یک ساعت و نیم ‏روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد‎.‎
‎لوبیا سفید را به سوپ اضافه کرده و ۱۵ دقیقۀ دیگر آن را می‌پزیم و با نمک و فلفل کمی مزه‌دار می‌‏‎کنیم‎.‎ نان‌های بیات شده را ریز خرد می‌کنیم و آن را داخل سوپ می‌ریزیم. آنقدر هم می‌زنیم تا خرده‌های نان کاملاً در ‏سوپ حل شوند. ‏سپس از همزن دستی استفاده کرده و آن را کاملاً مخلوط می‌کنیم‎.‎

‎سوپ را در دمای اتاق سرو می‌کنیم. برای سرو کردن، روی آن کمی پستو به همراه روغن زیتون ریخته و کمی ‏پنیر پارمزان ‏رنده شده نیز روی آن می‌پاشیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *