خورش ریواس و گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش ریواس و گوشت

مواد لازم

  • ریواس………………………… ۵۰۰ گرم  
  • گوشت خورشتی…………….. ۲۰۰ گرم
  •  پیاز…………………………… ۲ عدد
  • جعفری ………………………..۲۰۰ گرم
  •  نعنا خشک …………………..۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل…………………… مقدار لازم

طرز تهیه :

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید ، پس از ۳۰ دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید ، ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *