خورش کدو حلوایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کدو حلوایی

مواد لازم :

  • گوشت ……………………..۲۰۰ گرم
  • کدو حلوایی خرد شده ……..۲ لیوان
  • پیاز …………………………۱ عدد
  • پودر دارچین ………………..½ قاشق چایخوری
  • سیر ………………………..۲ حبه  
  • نمک و فلفل ………………..مقدار لازم

طرز تهیه :

 کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید ؛ داخل کاسه ای چند قاشق روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید ،  کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.

 داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، ۴ لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت بپزد و نرم شود.

پس از ۲ ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *