خورش کدو حلوایی
مواد لازم :
- گوشت ……………………..۲۰۰ گرم
- کدو حلوایی خرد شده ……..۲ لیوان
- پیاز …………………………۱ عدد
- پودر دارچین ………………..½ قاشق چایخوری
- سیر ………………………..۲ حبه
- نمک و فلفل ………………..مقدار لازم
طرز تهیه :
کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید ؛ داخل کاسه ای چند قاشق روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید ، کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، ۴ لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت بپزد و نرم شود.
پس از ۲ ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.
در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.