برگر کبه لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎

 

گوشت چرخ‌کرده …………………………..‏ ۵۰۰ گرم
حُمُص ………………………………………. ‏۲۰۰ گرم
اسفناج …………………………………….. ‏۸۰ گرم
گوجه‌فرنگی  نیمه‌خشک …………………‏ ۱ پیمانه
بلغور ………………………………………..‏ ½ پیمانه
برگ تازه جعفری ‏خردشده ………………‏ ¾ پیمانه
برگ نعناع تازه و ‏خردشده ………………. ‏پیمانه
روغن زیتون ……………………………….. ¼ پیمانه
نان همبرگر ……………………………….. ‏۴ عدد
پیاز ………………………………………… ‏۲ عدد
تخم مرغ ………………………………….. ‏۱ عدد
مغز تخمه آفتابگردان …………………….. ‏۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه …………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎پیازها را رنده کنید و تخم مرغ را هم‌بزنید‎.‎
‎نان‌ها را از وسط نصف کرده و تفت دهید‎.‎
‎روی بلغور آب سرد بریزید، بعد از ۱۰ دقیقه  آن را در صافی بریزید تا اب آن کامل گرفته شود. بعد از گذشت ۲۰ ‏دقیقه بلغورها ‏را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید‎.‎
‎‎ ¼ ‎پیمانه از جعفری‌ها را به بلغور اضافه کنید؛ سپس پیاز رنده‌شده، گوشت چرخ‌کرده، نعناع و تخم مرغ را اضافه ‏کنید‎.‎
‎دستانتان را بشویید و این مواد را با هم ترکیب و همبرگرهایی به قطر ۲ سانتی‌متر با آنها درست کنید. آنها را در ‏بشقابی قرار دهید ‏و روی آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند‎.‎
‎گوجه‌های نیمه خشک، مغز تخمه آفتابگردان، باقی‌مانده جعفری‌ها، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۱ قاشق غذاخوری ‏روغن زیتون و ‏مقداری فلفل سیاه را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. اگر گوجه نیمه ‏خشک ندارید می‌توانید از گوجه تازه ‏برای درست کردن این سالاد استفاده کنید‎.‎
۲‎ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‌ای نچسب روی شعله ملایم گرم کنید و هر طرف از همبرگرها را به ‏مدت ۴ دقیقه ‏درآن سرخ کنید‎.‎

‎روی نان‌ها اسفناج، سالاد، برگر و حمص قرار دهید و لایه رویی نان را روی آن بگذارید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *