بادمجان شکم پر ایتالیایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
بادمجان متوسط ……………………………‏ ۲ عدد
سیر ‏……………………………………… ‏۲ حبه بزرگ
گوجه‌فرنگی بزرگ ………………………. ‏۲ عدد
جعفری تازه ‏ساتوری‌شده ………………..‏ ¼ پیمانه
روغن زیتون ……………………………….. ‏۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………………… به میزان لازم  ‏
خرده نان …………………………………. ‏¾ پیمانه
پنیر پارمزان ……………………………….‏ ½ پیمانه
آویشن خشک …………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه :‏
‎فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود‎.‎
‎بادمجان‌ها را می‌شوییم و آنها را از طول نصف می‌کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان ۶ برش ایجاد ‏می‌کنیم‎.‎
‎گوجه‌فرنگی را به صورت لایه‌های نازک خرد می‌کنیم‎.‎
‎درون برشها را با برش‌های گوجه‌فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده‌شده و جعفری پر می‌کنیم‎. ‎
‎بادمجان‌های پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و روی آنها روغن زیتون می‌ریزیم. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه ‏داخل فر داغ ‏می‌گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان‌ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن ‏فرو رود‎.‎

‎در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی ‏نمک و فلفل ‏می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آنها را روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و باز آنها را داخل فر ‏می‌گذاریم تا لایه رویی آنها ‏کمی قهوه‌ای شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و داغ، سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *