طرز تهیه پودینگ شکلاتی جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پودینگ شکلاتی جو دوسر

مواد لازم :

  • جو دوسر درشت.…………………………………نصف لیوان
  • دارچین…………………………………………….۱ قاشق چایخوری
  • زنجبیل…………………………………………….۱ قاشق چایخوری
  • نمک دریا………………………………………………به مقدار لازم
  • کاکائو…………………………………………….۲ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای……………………………………۱-۲ قاشق چایخوری
  • شیر……………………………………………..نصف لیوان
  • آب……………………………………………….نصف لیوان
  • روغن زیتون…………………………………….۱ قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ……………………………….۲ عدد

طرز تهیه :

همه ی مواد را با یکدیگر در یک قابلمه مخلوط کنید به جز سفیده تخم مرغ و روغن زیتون  سپس درب قابلمه را بگذارید و بر روی شعله متوسط آنرا ۲۰ دقیقه بپزید مقداری که پخت شعله را کم کنید.
بگذارید  برای ۵-۷ دقیقه بپزد حواستان باشد که مخلوط سر ریز نشود دمای گاز را کم کنید روغن زیتون یا را به آن اضافه کنید سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
سپس هم بزنید تا مخلوط به سفتی دلخواهتان برسد.
مخلوط را در یک کاسه نشکن قرار دهید. و مخلوط را برای یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

وهر ۲۰ ثانیه یک بار سرکشی کنید که محلول سر ریز نشود از مایکرویو در آورده و از خوردن آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که چهار گروه خونی OABAB  دارای ویژگی های تغذیه ای منحصر به فرد خودشان باشد.بهتر است تغذیه بر اساس گروه خون را مطالعه فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *