طرز تهیه مافین جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه مافین جو دوسر

  مواد لازم :

  • شیر سویا…………………………………..۱ لیوان
  • سرکه سیب…………………………………۱٫۵ لیوان
  • وانیل ارگانیک……………………………..۲ قاشق چایخوری
  • سس سیب………………………………….نصف لیوان
  • موز له شده……………………………….۱ لیوان
  • روغن زیتون…………………………..۳ قاشق غداخوری
  • جو دوسر مخصوص صبحانه…………۱ لیوان
  • آرد…………………………………..۱٫۵ لیوان
  • شکر………………………………..نصف لیوان
  • بیکینگ پودر………………………۱ قاشق چایخوری
  • نمک دریا………………………………نصف قاشق چایخوری
  • دارچین…………………………..نصف قاشق چایخوری
  • تکه های کوچک شکلات…………نصف لیوان

طرز تهیه :

فر را برروی ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۱۵ قالب مافین را آماده کنید در یک کاسه شیر، سرکه سیب، عصاره وانیل، سس سیب، موز له شده و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید در یک کاسه جدا و بزرگ بقیه مواد را باهم مخلوط کنید سپس دو کاسه را با هم دیگر مخلوط کنید و کمی هم بزنید (لازم نیست مواد زیاد له و پوره شوند) ماده به دست آمده را در قالب مافین ها ریخته  بگذارید ۱۸ دقیقه در فر بماند پس از ۱۸ دقیقه از فر در آورده و روی آنرا بپوشانید ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید ۲۴ ساعت بعد از یخچال خارج کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که چهار گروه خونی OABAB  دارای ویژگی های تغذیه ای منحصر به فرد خودشان باشد.بهتر است تغذیه بر اساس گروه خون را مطالعه فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *