زنجبیل ارگانیک و بیماری های قلبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل ارگانیک و بیماری های قلبی

زنجبیل ارگانیک معمولاً برای بهبود مشکلات گوارشی و التهابی به کار می رود، ولی در مواردی موجب سلامت قلب نیز می شود.

مصرف بیش از حد زنجبیل در برخی افراد که مبتلا به بعضی بیماری های قلبی خاص هستند، موجب آسیب رسی بیشتر می شود. به چنین افراد توصیه می شود حتماً با تجویز پزشک از آن استفاده کنید.
ریشه زنجبیل دارای اجزای فعال، از جمله روغن های فرار و ترکیبات فنل تند است.
طبق مطالعات، زنجبیل ارگانیک به کاهش کلسترول و جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند. لخته شدن خون موجب مسدود شدن رگ های خونی و سکته قلبی می شود. زنجبیل ارگانیک موجب گشاد شدن شریان ها و بهبود گردش خون می شود.
زنجبیل ارگانیک همچنین به کنترل فشار خون، که شاخص دیگری از بیماری های قلبی است کمک می کند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *