مواد لازم :
آرد …………………. نیم کیلو
هویج ………………. ۱ عدد
پیاز ………………… ۱ عدد
پیازچه …………….. ۴ عدد
گوشت گاو ………… نیم کیلو
نمک ……………….. یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد را با آب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در آورید. بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. هویج، پیاز و پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف آن را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:
۱- به صورت بخارپز
۲- سرخ کردن با روغن کم
۳- سرخ کردن با روغن زیاد
۴- به صورت سوپ