صبحانه جو دو سر با پرتقال و کرنبری

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه جو دوسر با پرتقال و کرنبری

مواد لازم :

  • آب………………………………۱ و یک چهارم لیوان
  • آب پرتقال تازه…………………..نصف لیوان
  • نمک دریا…………………………….یک هشتم قاشق
  • جو دوسر درشت………………۱ لیوان
  • کرنبری خشک شده……………یک چهارم لیوان
  • شکر قهوه ای…………………..۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل…………………………….نصف قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال ریز رنده شده…….یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
در یک تابه متوسط آب، آب پرتقال و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. ترکیب بدست آمده را جوش دهید سپس جو دوسر را اضافه کرده  و درجه حرارت را روی کمترین آن قرار دهید و بگذارید حدود ۶ دقیقه بپزد. هر از گاهی آن را هم بزنید. سپس کرنبری، شکر، وانیل و پرتقال را اضافه کرده و آنرا هم بزنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *