مواد مورد نیاز:
- ۸۰ یا ۱۰۰ گرم کینوا به ازای هر نفر
- توت سیاه
- نصف فنجان کشمش
- یک عدد پیاز
- یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه ارگانیک
- روغن زیتون
- نمک دریا به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه آب را بجوشانید. سپس کینوا را به آن اضافه کنید. بعد از جوشیدن حرارت را کاهش دهید و روی آن را بپوشانید. در یک ماهی تابه پیازها را درون روغن زیتون به صورت سطحی سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد. پودر زردچوبه را به پیازها اضافه و به خوبی هم بزنید. پس از آن کشمش ها را اضافه و به مدت ۲ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. نمک دریا را اضافه و سپس کینوا که داخل آب جوش بود را به مخلوط اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. اکنون غذای مقوی شما آماده سرو می باشد! می توانید روی آن را با توت تزیین کنید.
- این وعده غذایی سرشار از پروتئین، امگا ۳ و انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های B می باشد که برای هر فرد ورزشکار می تواند مقوی باشد.