رژیم غذایی ورزشکاران با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • ۸۰ یا ۱۰۰ گرم کینوا به ازای هر نفر
  • توت سیاه
  • نصف فنجان کشمش
  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه ارگانیک
  • روغن زیتون
  • نمک دریا به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه آب را بجوشانید. سپس کینوا را به آن اضافه کنید. بعد از جوشیدن حرارت را کاهش دهید و روی آن را بپوشانید. در یک ماهی تابه پیازها را درون روغن زیتون به صورت سطحی سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد. پودر زردچوبه را به پیازها اضافه و به خوبی هم بزنید. پس از آن کشمش ها را اضافه و به مدت ۲ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. نمک دریا را اضافه و سپس کینوا که داخل آب جوش بود را به مخلوط اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. اکنون غذای مقوی شما آماده سرو می باشد! می توانید روی آن را با توت تزیین کنید.

  • این وعده غذایی سرشار از پروتئین، امگا ۳ و انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های B می باشد که برای هر فرد ورزشکار می تواند مقوی باشد. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *