نخود فرنگی سرکه ای با نمک دریایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

نخود فرنگی سرکه ای با نمک دریایی

مواد لازم:

کنسرو نخود فرنگی …………………… ۲ عدد

سرکه سفید ………………………………. ۳ فنجان

نمک دریایی ……………………………… ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …………………………….. ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

به مدت ۳۰ دقیقه، نخود فرنگی و سرکه را درون قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی سرکه کاملا جذب شد و جوشید از روی حرارت بردارید. فر را تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و کف ظرف را کمی روغن زیتون بزنید. نخود فرنگی ها را روی آن بریزید و با نمک دریایی طعم دار کنید. به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و طلایی رنگ شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *