دستور پخت مسابقه وزن

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت مسابقه وزن : 
 
مواد لازم : (تعداد ۱ نفر) (زمان ۲۰ دقیقه)
۲ قاشق چای خوری پودر پیاز
۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر و نمک دریا
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ (هم زده شده)
۰٫۵ کیلو گرم سینه مرغ بدون استخوان
دستورالعمل :
قبل از پخت، فِر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس (۳۹۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. صفحه میله ای فِر را با فویل بپوشانید و کمی از روغن زیتون روی آن اسپری کنید سپس در قفسه بالایی قرار دهید.
تخم کتان طلایی، پودر پیاز، پودر سیر، نمک دریا و فلفل را در کاسه ایی بریزید. تخم مرغ مخلوط شده را در ظرفی دیگر بریزید. سینه مرغ را در ابتدا در ظرف حاوی تخم مرغ قرار دهید سپس در کاسه ای که چاشنی ها را مخلوط کرده اید (از هر دو طرف) بخوابانید و بعد روی صفحه داخل فِر قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *