خوراک ماهی و سیب زمینی مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
فیله ماهی پوست کنده ………………… ‏۴۵۰ گرم
کنسرو گوجه‌فرنگی ………………………‏ ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی
سیب‌زمینی ……………………………… ‏۴۵۰ گرم
ذرت ………………………………………‏ ¾ پیمانه
پیازچه بزرگ ……………………………… ‏۲عدد
گشنیز تازه ……………………………….‏ ¼ پیمانه
پودر زیره سبز ……………………………. ‏½ قاشق چایخوری
روغن زیتون ……………………………….‏ ۱ قاشق چایخوری
نمک دانه درشت و پودر فلفل تازه ………. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎می‌توانید بجای کنسرو گوجه‌فرنگی از گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد‌شده استفاده کنید و اگر ذرت تازه در ‏دسترس نبود از ذرت ‏منجمد استفاده کرده و آن‌را آبپز کنید‎.‎
‎گشنیز‌ها را خرد کنید. سیب زمینی را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید و فیله‌ماهی‌ها را به تکه‌های ۴ ‏سانتیمتری برش دهید‎.‎
‎در ابتدا گوجه‌ها، ذرت، زیره سبز و گشنیز خورد شده را درون کاسه‌ای متوسط مخلوط کنید‎. ‎
‎در ظرفی در دار و مناسب جهت استفاده در مایکروویو، مخلوط گوجه فرنگی را همراه با پیازچه‌ها و روغن زیتون ‏ترکیب کنید. نمک و ‏فلفل را اضافه کرده و در ظرف را بپوشانید و در حرارت بالا حدود ۶ دقیقه قرار دهید. ‎
‎‎ ‎بعد از درست شدن سس، مواد را به صورت لایه‌لایه در ظرف مناسب ماکروویو به این صورت می‌چینیم که ابتدا ‏کمی سس ‏سپس لایه زیری سیب‌زمینی باشد که کمی سس گوجه فرنگی که در مرحله قبل آماده شد روی آن ‏می‌ریزیم. لایه بعدی ماهی است ‏که روی آن باقی‌مانده سس اضافه می‌شود. ‎

‎در ظرف را بسته حدود ۹ تا ۱۰ دقیقه در حرارت بالا در ماکرویوو قرار دهید تا ماهی کاملا پخته و سیب ‏زمینی‌ها نرم شوند. و ‏در آخر مواد را با برگ گشنیز تزیین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *