ترشی انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی انار

مواد اولیه ‏‎ :‎
گل کلم ریز خرد شده…………………………… ۲۰۰ گرم‎
انار دانه شده بزرگ……………………………. سه عدد‎
فلفل کبابی تند…………………………………… دو عدد‎
فلفل شیرین ……………………………………..چهار عدد‎
ساقه کرفس ریز خرد شده و آب انار…………. دو پیمانه‎
گوجه مینیاتوری……………………………….. ۱۰ عدد‎
سیر خرد شده…………………………………… یک بوته‎
فلفل سیاه نکوبیده……………………………….. یک قاشق مرباخوری‎
نمک دریا و سرکه سفید……………………………… به میزان لازم‎
آب انار…………………………………………… دو پیمانه
طرز تهیه‎: ‎

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده ‏مصرف است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال مصرف انار برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع و برای دارندگان گروه خونی AB و B مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *