پاستا پنه با قارچ و جعفری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

پاستا فرمی پنه ……………………………… ۱ بسته
پیاز  نگینی خرد شده ……………………….. ۱ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ………………………….. ۲ حبه
قارچ اسلایس شده ………………………….. ۵۰۰ گرم
آب سبزیجات یا آب مرغ …………………….. ۱ پیمانه 
پنیر گودا یا بلو چیز رنده شده ………………… ۲۵۰ گرم
جعفری خرد شده ……………………………… ۱/۲ پیمانه 
روغن زیتون ………………………………… به میزان لازم
نمک وفلفل …………………………………… به میزان لازم
پودر پنیر پارمزان …………………………… به مقدار لازم
 

طرز تهیه : 

پاستا را با آب جوش و نمک و کمی روغن بجوشانید و بر طبق دستور مندرج بر روی بسته آن را آبکش کنید. در فاصله پخت پاستا پیاز و قارچ را در روغن زیتون با حرارت تقریبا تند سرخ کنید تا طلایی شوند. سیر را به آن اضافه کرده و بلا فاصله حرارت را کم کنید تا سیر نسوزد (حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید). در این زمان آب مرغ یا سبزیجات را درون قارچها بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. نصف پنیر و نصف جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را هم داخل آن بریزید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید و خوب مخلوط کنید. ۴ بشقاب مناسب برای فر را آماده کنید. پاستا را در این ۴ بشقاب ریخته و روی آن را با باقی پنیر و جعفری بپوشانید و داخل فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم کرده گذاشته تا روی آن طلایی شود. پاستا را بیرون آورده و روی آن کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان(در صورت تمایل) ریخته و سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *