پیتزا تخم مرغ فلورانس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

خمیر پیتزا ………………………… ۱ عدد
برگ اسفناج خرد شده ……………… ۱ پیمانه
کالباس …………………………….. ۶ ورقه
گوجه فرنگی ورقه شده …………….. ۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی ………………….. ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ …………………………… ۱ عدد

پنیر پیتزا …………………………… ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

برای تهیه پیتزا تخم مرغ فلورانس، ابتدا فر را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۴۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
تابه بزرگی را بر روی حرارت بالا قرار دهید و کالباس را در تابه بریزید و تفت دهید (به مدت ۵ دقیقه) تا زمانی که قهوه ای رنگ شود. اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، حرارت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سینی مخصوص فر را کمی چرب نموده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید. روی خمیر را با سس پیتزا پوشش دهید و کمی پنیر بپاشید. اسفناج و کالباس تفت داده شده را بر روی خمیر بریزید. تخم مرغ را در وسط پیتزا بشکنید و گوجه فرنگی را اضافه نموده و باقیمانده پنیر را بر روی آن بپاشید. ظرف را در فر به مدت ۸-۱۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی قهوه ای شود، سپس آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *