مربای پوست پسته

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای پوست پسته


مواد لازم ‏‎ :‎
پوست پسته تازه‎ ‎‏…………………..۱‏‎ ‎کیلو
شکر‎ ‎‏………………………………….۱‏‎ ‎کیلو
هل یا وانیل‎ ‎‏………………………….‏‎ ‎به قدر لازم
آبلیمو‎ ‎‏………………………………..‏‎ ‎نصف استکان
گلاب در صورت تمایل‎ ‎‏………………۱‏‎ ‎فنجان
خلال پسته‎ ‎‏…………………………۱‏‎ ‎فنجان
طرز تهیه ‏‎ :‎
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد ‏می ریزیم‎.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم‎.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید‎.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم ‏اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید‎.

آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم ‏مربا خنک شود‎.‎

مصرف پسته برای دارندگان گروه خونی O و A و AB مضر است و برای دارندگان گروه خونی B بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *