طرز تهیه ماکارون شکلات و فندق

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
خاک قند …………………………… ¼ پیمانه
پودر فندق …………………………. یک پیمانه
پودر کاکائو ………………………… دو قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ …………………. سه عدد
وانیل ……………………………. نصق قاشق چایخوری
شکر ……………………………. ¼ پیمانه
شکلات فندقی مایع …………… ¾ پیمانه
طرز تهیه :
۱٫ سینی های فر را با ورقه های روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، خاکه قند، فندق و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲٫ در یک کاسه بزرگ، سفیده های تخم مرغ، وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. به تدریج شکر– هر بار یک قاشق غذاخوری – را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا نرم و لطیف شود. در آخر نیز فندق را اضافه کنید و هم بزنید.
۳٫ مواد را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. روی کاغذهای روغنی داخل سینی، دایره هایی به قطر ۴ سانتی متر درست کنید. آنها را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
۴٫ سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده اید، قرار دهید و به مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزد. کوکی ها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند.
۵٫ داخل یک کوکی، شکلات فندقی مایع بمالید و یک کوکی دیگر روی آن بگذارید. همن کار را با باقی مواد و کوکی ها انجام دهید.

مصرف فندق برای گروه خونی O و A بلامانع است و برای افراد با گروه خونی AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *