مربای پوست هندوانه
مواد لازم :
پوست هندوانه ……………………………۵۰۰ گرم
آب آهک ………………………………….. به مقدار لازم
شکر ……………………………………… سه و نیم پیمانه (۷۰۰ گرم)
آب ………………………………………..۲ پیمانه
هل………………………………………..۱۵ تا ۲۰ عدد
جوهر لیمو…………………………………یک تا یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آنها را یک شب در آب آهک قرار دهید بعد حدود ۴ الی ۵ ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس آنها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید.شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید تا ۵ دقیقه در شیره بجوشد حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.
طرز تهیه آب آهک :
۱ پیمانه آهک را با ۱ لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.
مصرف هندوانه برای دارندگان گروه خونی AB و B سودمند است و برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع است.