مربای پوست هندوانه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای پوست هندوانه

مواد لازم ‏‎ :‎
پوست هندوانه‎ ‎‏……………………………۵۰۰ گرم
آب آهک‎ ‎‏…………………………………..‏‎ ‎به مقدار لازم
شکر‎ ‎‏………………………………………‏‎ ‎سه و نیم پیمانه (۷۰۰ گرم)‏
آب‎ ‎‏………………………………………..۲ پیمانه
هل………………………………………..۱۵ ‏‎ ‎تا ۲۰ عدد
جوهر لیمو…………………………………یک‎ ‎تا یک و نیم قاشق چایخوری‎ ‎
طرز تهیه ‏‎ :‎
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آن‌ها را یک شب در آب آهک قرار دهید بعد حدود ‏‏۴ الی ۵ ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس آن‌ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید.شکر و آب را با هم مخلوط ‏کرده و روی حرارت قرار دهید، صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوست‌های هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر ‏کنید تا ۵ دقیقه در شیره بجوشد حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید‎.‎
طرز تهیه آب آهک ‏‎ :‎

‎۱ ‎پیمانه آهک را با ۱ لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید‎.‎

مصرف هندوانه برای دارندگان گروه خونی AB و B سودمند است و برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *