خورش گل کلم

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش گل کلم

مواد لازم ‏‎ :‎
  • گوشت………………………………..۳۰۰ گرم‎
  • گل کلم کوچک………………………..۱ عدد‎
  • لپه…………………………………….یک چهارم پیمانه‎
  • پیاز سرخ شده……………………….. ۳ الی ۴ قاشق‎
  • لیمو عمانی……………………………۴ عدد‎
  • رب گوجه فرنگی……………………..۲ قاشق‎
  • زعفران دم کرده‎
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه………… به قدر کافی‎
  • روغن زیتون………………………… به مقدار لازم‎
طرز تهیه ‏‎ :‎
گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن زیتون با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و ‏بگذارید تا بپزد‎ .
گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن زیتون تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی ‏دوست ندارند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند‎ .

لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک ‏را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود ‏سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را ‏بریزید ۴ الی ۵‏‎ ‎دقیقه بعد خورش آماده است.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گل کلم برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A بلامانع، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *