خورش ماست اصفهان

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش ماست اصفهان

مواد لازم :‏
  • مرغ……………………………. ۷۵۰ گرم‎
  • پیاز…………………………….. ۲ عدد (۲۵۰ گرم)‏‎
  • زردچوبه ………………………. ۱ قاشق چایخوری‎
  • آب……………………………… ۵۰۰ میلی لیتر‎
  • زعفران ………………………… ۶ قاشق چایخوری‎
  • خلال پوست پرتقال …………….. ۲ قاشق غذاخوری‎
  • ماست چکیده …………………… ۵۰۰ گرم‎
  • نمک …………………………… ۱ قاشق چایخوری‎
  • خلال پسته …………………….. ۱ قاشق غذاخوری‎
  • زرشک تفت داده شده ………….. یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :‏‎

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ ‏اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق ‏چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه ‏کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای ‏سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. ‏سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. ‏خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف ماست برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *