خورش گل کلم

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش گل کلم

مواد لازم ‏‎ :‎
  • گوشت………………………………..۳۰۰ گرم‎
  • گل کلم کوچک………………………..۱ عدد‎
  • لپه…………………………………….یک چهارم پیمانه‎
  • پیاز سرخ شده……………………….. ۳ الی ۴ قاشق‎
  • لیمو عمانی……………………………۴ عدد‎
  • رب گوجه فرنگی……………………..۲ قاشق‎
  • زعفران دم کرده‎
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه………… به قدر کافی‎
  • روغن زیتون………………………… به مقدار لازم‎
طرز تهیه ‏‎ :‎
گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن زیتون با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و ‏بگذارید تا بپزد‎ .
گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن زیتون تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی ‏دوست ندارند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند‎ .

لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک ‏را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود ‏سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را ‏بریزید ۴ الی ۵‏‎ ‎دقیقه بعد خورش آماده است.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گل کلم برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A بلامانع، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *