ترشی لبو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی لبو

مواد لازم :
چغندر…………………………… نیم کیلو
نمک دریا…………………………….. به اندازه لازم
سرکه…………………………….. به اندازه لازم
ظرف شیشه ای تمیز
طرز تهیه :
چغندر هایی را انتخاب کنید که کوچک یا متوسط باشد. چغندرهایی که لکه دارند یا ضربه دیده اند مناسب نیستند. چغندرهای خوب ریشه های نرم و پر رنگ دارند.
چغندر ها را خوب بشویید و با مقداری آب بپذید. بگذارید سرد شود و آب آن را بگیرید. سپس پوست آنها را با دقت بگیرید. سپس آن ها را در ظرف تمیزی بریزید و روی آن نمک دریا بپاشید سپس تا جایی که شیشه پر شود، سرکه بریزید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *