ترشی مخلوط

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی مخلوط

مواد لازم :
خیار………………………….. ۱ کیلو
گل کلم………………………… ۱ عدد
موسیر………………………… ۲۰۰ گرم
سیر…………………………….۴ بوته
فلفل……………………………. ۱۰۰ گرم
هویج…………………………… ۱ کیلو
کرفس…………………………. ۱ بوته
سبزی ترشی…………………… نیم کیلو
سرکه سفید……………………… ۲ لیتر
آب…………………………………. ۲ لیتر
سیاهدانه، تخم گشنیز و گلپر………… ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه……………………………… ۱ قاشق سوپخوری
نمک دریا………………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام مواد را ریز خرد می کنیم. سیاه دانه، تخم گشنیز و گلپر را آسیاب کرده و قاطی مواد می کنیم. سرکه و آب را با هم مخلوط کرده و می جوشانیم و داغ داغ روی مواد می ریزیم. پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و در جای خنک می گذاریم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *