کیک شکلاتی خامه ای کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: (برای ۸ نفر)

کینوا پخته شده…………….۲ فنجان

شیرسویا یا بادام……………….۱/۳ فنجان

تخم مرغ………………۴ عدد بزرگ

کره………………….نصف فنجان

پودر وانیل………………..۱ قاشق چایخوری

شکر……………………۱ فنجان

پودر کاکائو تلخ……………………نصف فنجان + نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر…………………۱٫۵ قاشق چایخوری

جوش شیرین………………نصف قاشق چایخوری

نمک دریا…………………نصف قاشق چایخوری

خامه کیک…………………….۱ فنجان

پودر قند……………….۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید، ظرف کیک ۹ اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.

۲- کره را ذوب کنید.

۳- کینوا، شیر، کره ذوب شده و پودر وانیل را در داخل ظرف بریزید و با مخلوط کن خوب هم بزنید (حدود ۳۰ ثانیه)

۴- شکر، نصف فنجان پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید.

۵- ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد (حدود ۴۰-۴۲ دقیقه). با توجه به ظرفی که استفاده می کنید، ممکن است نیاز به زمان پخت بیشتری داشته باشد.

۶- بعد از پخت بگذارید کیک در ظرف خودش حدود ۱۵ دقیقه خنک شود. سپس با دقت از ظرف بیرون آورید.

۷- هنگامی که کیک سرد شد، خامه کیک را با نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو و پودر قند هم بزنید و بر روی کیک اضافه کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *