مواد لازم: (برای ۸ نفر)
کینوا پخته شده…………….۲ فنجان
شیرسویا یا بادام……………….۱/۳ فنجان
تخم مرغ………………۴ عدد بزرگ
کره………………….نصف فنجان
پودر وانیل………………..۱ قاشق چایخوری
شکر……………………۱ فنجان
پودر کاکائو تلخ……………………نصف فنجان + نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر…………………۱٫۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین………………نصف قاشق چایخوری
نمک دریا…………………نصف قاشق چایخوری
خامه کیک…………………….۱ فنجان
پودر قند……………….۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید، ظرف کیک ۹ اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.
۲- کره را ذوب کنید.
۳- کینوا، شیر، کره ذوب شده و پودر وانیل را در داخل ظرف بریزید و با مخلوط کن خوب هم بزنید (حدود ۳۰ ثانیه)
۴- شکر، نصف فنجان پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید.
۵- ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد (حدود ۴۰-۴۲ دقیقه). با توجه به ظرفی که استفاده می کنید، ممکن است نیاز به زمان پخت بیشتری داشته باشد.
۶- بعد از پخت بگذارید کیک در ظرف خودش حدود ۱۵ دقیقه خنک شود. سپس با دقت از ظرف بیرون آورید.
۷- هنگامی که کیک سرد شد، خامه کیک را با نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو و پودر قند هم بزنید و بر روی کیک اضافه کنید.