کیک شکلاتی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

آب……………….۳/۴ فنجان

کینوا……………………۲/۳ فنجان

کره ذوب شده………………..۱/۳ فنجان

تخم مرغ……………….۴ عدد بزرگ

پودر وانیل………………..۱ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای………………۱٫۵ فنجان

پودر کاکائو………………..۱ فنجان

بیکینگ پودر………………….نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین…………………نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

۱- آب و کینوا را در قابلمه بجوشانید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد. اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید تا کینوا نرم و آب تبخیر شود. سپس بگذارید تا خنک شود.

۲- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو ظرف کیک پزی ۸ اینچی را چرب کنید و کاغذ روغنی را روی آن بگذارید.

۳- کره، شیر، تخم مرغ، پودر وانیل را در داخل مخلوط کن هم بزنید، ۲ فنجان کینوا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۴-  شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در یک ظرف به هم بزنید. مخلوط کینوا را به مخلوط شکر اضافه کنید و به هم بزنید. خمیر کیک را در ظروف کیک بریزید.

۵- خمیر کیک را در حدود ۴۰-۴۵ دقیقه در فر بگذارید. (به طوری که چاقو به راحتی و تمیزی از آن بیرون آید.) در ظرف خودش قبل از اینکه سرو شود کاملاً خنک شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *