کینوا و اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و اسفناج :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………………. ۱ فنجان

تخم مرغ ………………………. ۲ عدد

شیر …………………………. ۲ قاشق چایخوری

کره ……………………… به اندازه تفت دادن

اسفناج ……………………….. ۲ دسته پر

نمک دریا و فلفل …………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا روی حرارت کره را ذوب کنید سپس کینوا را بپزید. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید سپس با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و روی ماهیتابه بپزید. در آخر پس از آماده شدن تخم مرغ، کینوا و تخم مرغ را همراه اسفناج مخلوط کنید تا زمانی که اسفناج پخته شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *