کیم چی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‏ ‏
کاهو ژاپنی متوسط …………………………… ۱ عدد ‏
پیازچه خرد شده ……………………………… ۳ عدد
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده ………. ½ اونس
غذاخوری سیر رنده شده …………………….. ۲ قاشق
نمک مورتون ( برای کاهو ) …………………… ¼ فنجان
نمک مورتون ( برای مایع) …………………….. ½ فنجان
فلفل هندی ………………………………….. ½ قاشق چایخوری
سس ماهی …………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر برنج شیرین یا آرد ……………………….. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :‏
کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید. ‏
کاهو ها را به ۴ قسمت کنید. ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید. ‏
حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند. بعد کاهو را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم
در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید ۲ ساعتی بماند.‏
یک فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز ‏را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.‏
کاهو ها را با فلفل هندی، پیازچه، سیر، سس ماهی، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.‏
کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.‏

کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا، آن را داخل شیشه می گذاریم، نباید شیشه را پر کنید ‏باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود، در شیشه را محکم ‏ببندید و آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید. ‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کاهو برای دارندگان گروه خونی A سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *