پاناکوتا با ژله انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

پاناکوتا با ژله انار

مواد لازم :‏
خامه صبحانه‎……………..‎‏ ‏‎ ۴۰۰ ‎گرم‎  ‎
شیر‎……………………..‎‏ ‏‎۱ ‎لیوان‎  ‎
پودر ژلاتین‎………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری‎  ‎
عسل‎……………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری
ژله انار‎………………….‎‏ ‏‎۲ ‎بسته‎  ‎
آب جوش‎…………………‎‏ ‏‎۲ ‎لیوان‎  ‎
دانه های انار‎………………‎‏ ‏‎۱ ‎لیوان‎  ‎
چوب دارچین‎………………‎‏ ‏‎۱ ‎تکه کوچک
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید‎ .(‎ ‎
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد  ، چوب دارچین را نیز اضافه ‏کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد ‏را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ‏‎.(‎
‎ ‎
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن ‏لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود‎.‎
‎ ‎
برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب ‏سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها ‏بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند‎.‎
‎ ‎
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکته ها‎ : ‎

در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ‏‎۲ ‎بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش ‏استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع و برای گروه خونی B و AB مضر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *