تیرامیسوی قهوه و نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

تیرامیسوی قهوه و نارگیل

مواد لازم :‏
بیسکوئیت لیدی فینگر‎…………………‎‏ ‏‎۱۲ ‎عدد‎ ‎
زرده تخم مرغ‎……………………….‎‏ ‏‎۳ ‎عدد‎  ‎
شکر‎……………………………….‎‏ نصف لیوان‎  ‎
پودر نارگیل‎…………………………‎‏ نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه‎………………………‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎  ‎
خامه‎……………………………….‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎  ‎
قهوه فوری‎………………………….‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق چایخوری‎  ‎
پودر کاکائو و شکلات‎…………………‎‏ مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود‎.‎
‎۲ ‎قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ‏ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند‎.‎
‎ ‎
کف لیوان های سرو تیرامیسو مقداری‎ ‎بیسکوییت لیدی فینگر تکه شده بریزید و تا نصف لیوان از کرم اضافه کنید ، مقداری ‏دیگر بیسکوییت تکه شده بریزید سپس تا بالای لیوان را با کرم پر کنید‎.‎
‎ ‎
مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و در انتها نیز برای تزئین مقداری شکلات روی ان رنده کنید ، لیوان های تیرامیسو را ‏به مدت ۳ – ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود‎.‎
 ‎
نکته ها‎ : ‎
بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه‎ ‎اسپرسو‎ ‎میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید‎.‎
میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه ‏میانی تیرامیسو اضافه کنید‎.‎
البته خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف نارگیل برای گروه های خونی O و A مضر و برای گروه های خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *