نودل کنجدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

 

• ۲۵۰ گرم ………………….. نودل
• ۲ قاشق چای خوری ……… روغن زیتون 
• نصف فنجان ……………….. کنجد
• نصف فنجان ………………… آب مرغ (یا پودر مرغ و آب)
• ۲ قاشق سوپ خوری ……… شکر
• نصف قاشق چای خور ……… نمک
• نصف قاشق چای خوری …….. فلفل
• یک قاشق چای خوری پودر …… زنجبیل
• نصف قاشق چای خوری ……….. سیر آسیاب شده
• نصف فنجان ……………………… جوانه لوبیا
• دو قاشق چای خوری …………… سرکه
• یک چهارم فنجان ………………… خیار خرد شده
• یک قاشق چای خوری ……………. موسیر خرد شده

طرز تهیه :

نودلها را پخته و سپس با آب سرد بشویید. آب آن را گرفته به آن روغن کنجد بزنید. در یک کاسه دیگر، دانه های کنجد، آب مرغ، شکر، نمک، فلفل، سیر، زنجبیل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. نودل و جوانه لوبیا را به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط کنید. نودل ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته، با یک لفاف پلاستیکی بپوشانید، در یخچال به مدت ۲ ساعت نگهدارید.
 روی آن را با خیار و موسیر تزیین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *