مزیت ضد التهابی تخم کتان و فواید آن برای بیماری آرتریت

مطلب را به اشتراک بگذارید

مزیت ضد التهابی تخم کتان و فواید آن برای بیماری آرتریت

تخم کتان در زمان های قدیم مورد استفاده قرار گرفته ولی تنها حدود ۱۰ سال است که تحقیقات در مورد آن شروع شده و توجه مردم به خواص آن جذب می شود. ۲ قاشق غذا خوری تخم کتان در روز برابر است با ۱۴۰ درصد اُمگا ۳ ضد التهابی و Lignan. Lignan یک ماده طبیعی ضد سرطان است. خاصیت ضد سرطانی این ماده بیشترین میزان را در میان گیاهان دیگر دارد. نگاهی بیندازید به مواد مغذی آن:

چربی های مفید

تخم کتان دارای ۵۷ درصد روغن اُمگا ۳ ALA) alpha-linoleic acid) است. یک نوع از انواع مختلف اُمگا ۳٫ برای مبارزه با سرطان بسیار مفید می باشد.

تخم کتان قهوه ای ۲۰۰ گرمی

تخم کتان قهوه ای

Lignan موجود در تخم کتان هنگامی که وارد سیستم گوارشی می شود تبدیل به استروژن می شود. استروژن همان هورمونی است که عادات ماهیانه زنان را کنترل می کند. استروژن برای زنان از اهمیت بیشتری برخوردار است ولی این هورمون در مردان نیز وجود دارد. هورمون استروژن هنگام بلوغ در زنان مهمترین مسئولیت را دارد و بعد از آن در کنترل عادات ماهیانه، کنترل میزان کلسترول و سلامت استخوان ها نقش اصلی را دارد. محققان بر این باورند که lignan می تواند بدن را در برابر سرطان حفاظت کند. همچنین برای بیماری های قلب و دوران یائسگی در زنان سودمند است. در نگهداری تخم کتان دقت لازم را داشته باشید. بعد از باز کردن درب جعبه حاوی تخم کتان درب آن را ببندید تا هوا داخل آن جریان نداشته باشد و سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.

فیبر محلول در تخم کتان به ۲۸ درصد می رسد. فیبر محلول قادر به کاهش کلسترول و امکان مبتلا شدن به سرطان می باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *