مربای بهار نارنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای بهار نارنج


مواد لازم‎ ‎‏ :‏
شکوفه بهار‌نارنج…………………….. ۱ کیلوگرم‎
شکر………………………………….. ۱ کیلوگرم ‏‎
آب ……………………………………. ۳ پیمانه ‏‎
آب لیمو ترش ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری
‎ ‎
طرز تهیه مربای بهار نارنج ‏‎:‎

‎* ‎بعد از چیدن شکوفه‌ها، با توجه به این که طعم تلخی دارند، ابتدا باید با جوشاندن پی‌درپی، این تلخی را از بین ببرید یعنی ‏ابتدا شکوفه‌ها را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آن‌ها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را ۲ تا ‏‏۳ بار تکرار کنید و بعد شکوفه‌ها را ۲۴ ساعت در آب سرد بخیسانید. در این مرحله نیز آب آن‌ها را یکی دو بار عوض کنید. ‏به این ترتیب، تلخی گرفته خواهد شد‎.‎

‎* ‎در مرحله بعد،‌ شکر را با ۳ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل ‏شود، سپس بهارنارنج‌ها را به شربت اضافه کنید و آن قدر حرارت دادن را ادامه دهید تا مربا غلظت پیدا کند‎.‎

‎* ‎در مراحل پایانی، آب لیمو ترش را اضافه کنید تا مربا طعم بهتری پیدا کند‎.‎
‎ ‎

نکته ‏‎:‎

 

اضافه کردن آب لیمو در مربا باعث می شود که مربا شکرک نزند.‏

بهار نارنج برای تمامی گروه های خونی بی اثر و بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *