مربای پوست گریپ فروت

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای پوست گریپ فروت

مواد لازم :‏
آب…………….‏‎……‎‏………..یک پیمانه
شکر……………‏‎…….‎‏………دو پیمانه
گریپ فروت………..‏‎…….‎‏…..۲ عدد درشت
آبلیموی تازه………‏‎…….‎‏……۲ قاشق غذا خوری
‎ ‎طرز تهیه ‎:‎
‏۱٫ گریپ فروت ها را شسته و سپس پوست آنها را می گیریم و لایه نازک سفید رنگ ‏داخل پوست ها را نیز جدا می کنیم و پوست باقیمانده را به شکل دلخواه در می آوریم.‏
‏۲٫‏ در ظرفی آب را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پوست های آماده شده را در آب در ‏حال جوش می ریزیم تا چند جوش بزند. سپس آنها را آبکش می کنیم. این کار را دو ‏الی سه بار تکرار می کنیم تا تلخی آنها کاملاً گرفته شود و سپس ۲۴ ساعت آنها را در ‏آب سرد خیس می کنیم.‏

‏۳٫‏ آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. وقتی شهد کاملاً ‏قوام آمد و غلیظ شد، پوست های آماده شده را در آن می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه ‏می کنیم و می گذاریم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد و چند جوش بزند. ‏پس از آن مربا آماده است و پس از خنک شدن آن را در ظروف مورد نظر می ریزیم.‏

مصرف گریپ فروت برای دارندگان گروه های خونی O و B بلامانع است و برای گروه های خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *