مربای گیلاس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای گیلاس


مواد لازم :‏
گیلاس قرمز یا سیاه‎………….‎‏ ‏‎۱ ‎کیلوگرم‎ ‎
‎  ‎شکر‎…………………………….‎‏ ‏‎۷ ‎لیوان‎  ‎
‎ ‎اسانس وانیل‎………………….‎‏ چند قطره
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید ‏؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها را به مدت ۱۲ ساعت ‏داخل یخچال قرار دهید تا آب بیندازند‎.‎
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گیلاس ها را داخل قابلمه بریزید ، اجازه دهید مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ ‏شود سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، مربا را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود ‏سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنک نگهداری کنید‎.‎
‎ ‎
نکته ها‎ : ‎
در صورتی که از گیلاس صورتی استفاده کنید مربای شما رنگی روشن خواهد داشت و با استفاده از گیلاس سیاه مربای ‏شما رنگی تیره تر خواهد شد‎.‎
‎ ‎
نشانه قوام آمدن مربا‎ : ‎
مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است‎.‎
‎ ‎
دلیل کپک زدن مربا‎ : ‎
شکر آن کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد‎.‎
‎ ‎
دلیل شکرک زدن مربا‎ : ‎

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد ‏شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند ‏تا شکرک ان از بین برود‎.‎

مصرف گیلاس برای گروه خونی B بلامانع است و برای سه گروه خونی دیگر سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *