قیمه پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

قیمه پلو

مواد لازم :

  • رب گوجه فرنگی…………………………………. ۲ قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده………………………………… ۳۰۰ گرم
  •  لپه……………………………………………….. ۲ پیمانه
  •  پیاز……………………………………………….. ۱ عدد
  •  گرد لیمو………………………………………….. ۱ قاشق چای خوری
  •  سیب زمینی بزرگ……………………………….. ۱ عدد
  •  زعفران آب کرده………………………………….. به میزان لازم  
  •  ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ)…… به میزان لازم  
  • برنج……………………………………………….. ۴ پیمانه
  • روغن زیتون…………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید  تا با هم سرخ شوند .

داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم ، این مواد با هم خوب باید تفت بخورند. حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد .

اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت
پلو پز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید. زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن روغن زیتون و زعفران آب کرده بریزید .  کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *