ماش پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماش پلو

   مواد لازم :

  • برنج……………………………… یک و نیم پیمانه
  • ماش…………………………….. نصف پیمانه
  • پیاز……………………………….. یک عدد بزرگ
  • فلفل سبز………………………… ۲ تا ۳عدد
  • زردچوبه…………………………… یک چهارم قاشق مرباخوری
  • زنجبیل…………………………… یک چهارم قاشق مرباخوری
  • دانه خردل…………………………. یک قاشق مرباخوری
  • زیره………………………………… یک قاشق مرباخوری
  • برگ بو……………………………….. ۳-۲عدد
  • هل ساییده شده……………………. ۱ تا ۲عدد
  • میخک………………………………… ۲عدد
  • روغن زیتون……………………………. یک قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز……………………………. به میزان کافی
  • نمک……………………………………. به میزان کافی
 طرز تهیه :

برنج و ماش را خیس کنید. سپس پیاز و گشنیز را ریز کنید. دانه خردل، زیره و برگ بو را در روغن زیتون تفت دهید. پیاز، زنجبیل، فلفل سبز خرد شده را کمی در روغن زیتون تفت دهید، بقیه ادویه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. ماش و برنج را از صافی رد و به ادویه اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه، نمک و آب به میزان کافی اضافه کنید و بگذارید به صورت دمی بپزد.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *