طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سوپ ها و خورش ها

سوپ بوقلمون

مواد لازم:

۸ فنجان اندازه گیری آب بوقلمون (گردن بوقلمون را به همراه ۲ عدد پیاز، ۳ عدد هویج ۳ عدد ساقه کرفس، کمی جعفری و ریحان و یک عدد برگ بو بپزید و پس از پخت از آن استفاده کنید).۲ عدد هویج خرد شده
۲ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ فنجان اندازه گیری گوشت خرد شده بوقلمون
۱ فنجان رشته (تهیه شده از برنج یا گندم بدون گلوتن)
نمک به اندازه لازم

طرز تهیه:

تمام مواد غیر از رشته را در قابلمه خوب بپزید، سپس رشته را اضافه کرده  ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و سرو کنید.

سوپ ماهی 

مواد لازم:

۳۵۰ گرم ماهی مجاز گروه خون تکه شده 
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد هویج خرد شده ریز
۱ ساقه کرفس خرد شده ریز
نصف پیاز خرد شده ریز
۴ فنجان اندازه گیری آب
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

درون قابلمه ای پیاز و هویج و کرفس را در روغن زیتون تفت دهید و سپس آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سبزیجات خوب پخته شود، ماهی و نمک و فلفل را به سبزیجات پخته شده اضافه کنید و پس از پخته شدن ماهی سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *