صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مواد مورد نیاز:

  • یک فنجان پرک کینوا
  • یک فنجان و نیم شیر
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • نمک دریا
  • ۱۰۰ گرم تمشک
  • نصف فنجان آب
  • کمی آب لیمو
  • دو قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا عسل را داخل آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

سپس تمشک ها و آب لیمو را به آن اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه منتظر بمانید تا تمشک ها به خوبی نرم شوند. حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود.

در یک ظرف دیگر شیر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید. در حین جوشیدن شیر پرک کینوا را به آن اضافه کنید و به مدت ۹۰ ثانیه صبر کنید. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت ۳ دقیقه صبر کنید تا مخلوط سرد شود.

در نهایت می توانید مخلوط را در دو کاسه جداگانه بریزید و روی آن را با میوه یا دانه چیا یا فندق خرد شده تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *