شیرینی سوئدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

شیرینی سوئدی


مواد لازم :‏
کره……………………………… یک فنجان‎
پودر قند………………………… نصف فنجان‎
آرد الک شده……………………. ۲ فنجان‎
پودر هل………………………… یک چهارم قاشق چایخوری‎
جوش شیرین……………………. یک چهارم قاشق چایخوری‎
کنجد سفید……………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :‏

مرحله ۱ – پودر قند و کره را با همزن بزنید تا سفید شود.

مرحله ۲ – آرد، جوش شیرین و هل را با یکدیگر مخلوط کرده و با مواد بالا ترکیب کرده تا خمیر مناسبی که بدست نمی چسبد درست شود.

مرحله ۳ – از خمیر گلوله هایی به قطر یک و نیم سانت جدا کرده و یک سمت آنرا در کنجد سفید بغلطانید.

مرحله ۴ – شیرینی را در سینی فر با فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله ۵ – شیرینی های آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده، روی آنرا سلفون کشیده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات :‏
‏۱٫ می توان ۲ قاشق از آرد را کم کرد و ۲ قاشق نشاسته ذرت را جایگرین آن نمود‎.‎
‏۲٫‏ اجازه دهید‎ ‎‏ کره  در دمای محیط نرم شود تا خمیر شل نشود. (کره را  آب نکنید)‏
‏۳٫‏ برای این دستور از هر پیمانه ای که استفاده می نمایید همه اندازه گیری با همان پیمانه باشد‎.‎

‏۴٫‏ به دلیل اینکه خود شیرینی کره دارد اجباری در استفاده از کاغذ روغنی در قالب نیست‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هل برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *