شیرینی شکلات و قهوه

مطلب را به اشتراک بگذارید

شیرینی شکلات و قهوه


مواد لازم :‏
پودر کاکائو…………………………………. ۲ قاشق غذاخوری‎
پودر قهوه…………………………………… ۱ قاشق مرباخوری‎
پودر قند…………………………………….. ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم‎
تخم مرغ……………………………………. ۱ عدد‎
بیسکوئیت پتی بور خرد شده……………… ۲۰۰ گرم‎
گردو خرد شده…………………………….. ۸۰ گرم‎
کره…………………………………………. ۹۰ الی ۱۰۰ گرم‎
پودر نارگیل………………………………… به مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه :‏

مرحله ۱ – کره را روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود، سپس از روی حرارت برداشته و همه مواد لازم بجز پودر نارگیل را به آن افزوده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.( در صورت لازم ۱ الی ۲ قاشق شیر به مواد اضافه کنید )

مرحله ۲ – از مواد باندازه یک گردو یا به دلخواه کوچکتر برداشته و گرد کرده، در پودر نارگیل بغلطانید.

مرحله ۳ – شیرینی های آماده شده را در کاغذهای مخصوص گذاشته و یا به همان شکل در ظرف دلخواه چیده و سرو نمائید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گردو برای تمام گرو های خونی سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *