سیمیت نمکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : ‏‎
‎ 
‏ کره ……………………………..‏ ‎ ۱۰۰‎گرم ‏‎ 
‏ بکینگ پودر ……………………..‏ ‎ ۱۰‎گرم ‏‎ 
نمک …………………………….. یک قاشق چایخوری ‏‎ 
سرکه …………………………..‏ ‎ ۲‎قاشق چایخوری‎ 
روغن زیتون …………………….. یک فنجان کوچک
‏‎ 
سفیده تخم مرغ ……………….‏ ‎ ۱‎عدد  ‏‎ 
کنجد و آرد ……………….. به مقدار لازم ‏‎ ‏
‎ 
طرز تهیه :‏
‎ 
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید‎. 
کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه، بکینگ پودر، نمک، سرکه و روغن زیتون را ‏با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید‎.  
مقداری از خمیر را بردارید و به شکل حلقه درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده ‏اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید‎.  

سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سرکه برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *