سوپ جو دوسر با عصاره مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ جو دوسر با عصاره مرغ

 

محتوی:  جو دوسر آلمان، عصاره مرغ، سیب زمینی، برنج، هویج، پیاز، جعفری، گشنیز، زردچوبه، فلفل، لیموعمانی

روش تهیه:محتوی بسته را در ۳ لیوان آب (۷۵۰ میلی لیتر) ریخته و پس از جوش آمدن، ۱۵ دقیقه با شعله کم پخته و نوش جان فرمایید.

  • به دلخواه نمک و روغن زیتون اضافه گردد

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *