سالاد تابوله

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

بلغور گندم ………………………….. ۲۲۵۰ گرم 
تره فرنگی …………………………….. ۱ عدد
فلفل قرمز کوچک …………………….. ۱ عدد
ساقه کرفس …………………………… ۱ عدد
روغن زیتون ………………… ۲ قاشق سوپ‌خوری
پوست رنده‌شده لیموترش کوچک ……….. ۲ عدد
آب لیموترش ………………………………. ۱ عدد
پیازچه ………………………………… ۶ تا ۸ عدد
جعفری تازه خردشده ………… ۶ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی ………………………………… ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه ……………………… به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 ابتدا کاسه بلوریی آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود. قسمت سر تره‌ فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز به قطعات کوچک خرد نمایید. حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *