رولت گوشت ایتالیایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
گوشت کبابی برش نازک داده شده ……………………‏‎ ۶۰۰ ‎گرم
ریحان تازه آسیاب شده ………………………………… نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده ………………………………….‏‎ ۲ ‎عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده …………………………‏‎ ۴ ‎قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ………………………………………‏‎ ۲ ‎قاشق سوپ خوری
گوشت ……………………………………………………‏‎ ۶ ‎برش
روغن زیتون ………………………………………………. دو قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ………………………………………. دو قاشق سوپ خوری
سرکه …………………………………………………… یک چهارم فنجان
فلفل سیاه آسیاب شده ……………………………….. دو قاشق سوپ خوری
سیر ………………………………………………………‏‎ ۲ ‎حبه
روغن زیتون ……………………………………………… یک چهارم فنجان
‎ نمک و فلفل …………………………………… به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید. فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید. گوشت ها را نمک زده و ‏روی آن برگ ریحان خرد شده، پنیر پیتزا و فلفل بریزید. برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن ‏آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید. دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها ‏بریزید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید. سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید. یک چهارم روغن ‏زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید. مخلوط مایع را که کنار گذاشته ‏اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید‎.  

بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با ‏حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سرکه برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *