ذرت کبابی مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
پنیر پارمزان رنده ‏شده ……………………… ‏ پیمانه
ذرت تازه ……………………………………. ‏۴ عدد
روغن زیتون ………………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ………………………….ب ه میزان لازم
سس مایونز …………………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
پودر چیلی ………………………………….‏ ¼ قاشق ‏چایخوری
لیمو ترش کوچک ……………………………‏ ۱ عدد برای سرو
طرز تهیه :‏
‎کباب پز را با دمای زیاد روشن می کنیم تا گرم شود. در یک بشقاب پنیر رنده شده را می ریزیم‎.
‎ذرت ها را پس از پوست کندن، از وسط نصف می کنیم. روغن زیتون را با قلم مو روی ذرت ها می مالیم. سپس آنها را با ‏نمک ‏و فلفل مزه دار می کنیم. آنها را روی کباب پز می گذاریم و هر ۲ الی ۳ دقیقه آنها را می چرخانیم. پس از ۱۰ ‏الی ۱۲ دقیقه که آنها ‏پخت، ذرت ها را از روی کباب پز بر می داریم و ۲ الی ۳ دقیقه می گذاریم تا کمی خنک شود‎.‎

‎روی آنها مایونز می مالیم و سپس آنها را داخل پنیر می غلطانیم. سپس روی آن کمی چیلی می ریزیم و با لیمو ‏ترش سرو می ‏کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف ذرت برای دارندگان گروه خونی A بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *