دال عدس با هویج و گل کلم

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
عدس قرمز ……………………………………. ‏½۱ پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی …………………………..‏۴۲۰ گرم
هویج نازک ورقه ‏شده …………………………‏ ۲ عدد
گل کلم ……………………………………….. ‏۲ پیمانه (حدود¼گل کلم)‏
شیر نارگیل …………………………………….‏ ½۱ پیمانه
پیاز خرد شده ………………………………….‏ ۲ عدد
سیر ریز خرد شده ……………………………..‏ ۴ حبه
زنجبیل ریز رنده شده …………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز …………………………………….‏ ½۱ قاشق چایخوری
زیره ……………………………………………..‏ ½۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه ……………………………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
دارچین ………………………………………….‏ ¾ قاشق چایخوری
‏ پودرفلفل چیلی ………………………………..‏ ¼ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………… ‏۳ قاشق غذاخوری
نمک ……………………………………………..‏ ½۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
‎هویج را به قابلمه اضافه کرده به مدت ۸ دقیقه با حرارت کم بپزید. (هر از گاهی هم بزنید)‏
‎سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین وپودر فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید‎.‎
‎گل کلم و عدس قرمز را اضافه کرده و هم بزنید‎.‎
‎گوجه فرنگی، شیر نارگیل، نمک و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید
‎‏ بعد از اینکه مخلوط جوش آمد در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید‎. ‎اجازه بدهید ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد. (هر از ‏گاهی آن را هم ‏بزنید)‏

‎از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه کرده وسرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گل کلم برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *